Зарплата $6,7 тис. на місяць у стажистів в Google приголомшила аналітиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарплата $6,7 тис. на місяць у стажистів в Google приголомшила аналітиків

Особисті фінанси
9330
Зарплата стажиста-програміста в корпорації Google доходить до сум близько $ 6,7 тис. на місяць, іншим практикантам дістається в середньому $ 5,8 тис. на місяць, показують дані Glassdoor.com – ресурсу про комерційні компанії і кар’єру.
Зазначається, що як правило позиція стажиста одна з найбільш низькооплачуваних на ринку праці. Серйозні завдання практикантам зазвичай не довіряють, часто даючи їм лише незначні доручення, наприклад, принести чашку ранкової кави босу й аналогічні. Крім того, така праця часто буває неоплачуваною. Однак, зазначають аналітики, у випадку з Google подібні схеми не функціонують.
Як правило, в пошуковику практиканти трудяться протягом трьох місяців, заробляючи за цей термін близько $ 20 тис. Це значно перевищує середній заробіток за аналогічний період звичайного американця. За інформацією Бюро статистики праці, річний дохід типового жителя США доходить до $ 34 тис., тобто приблизно по $ 2,8 тис. на місяць.
“Насправді, це не так вже дивно, що стажисти в такій компанії, як Google, отримують такі гроші”, – пояснив представник Glassdoor Скотт Доброскі. За його словами, причиною подібної щедрості Google по відношенню до стажистів є “війна за таланти”.
Раніше повідомлялося, що Ніколас Аллегра, який став популярним як творець програми JailbreakMe для злому iPhone і iPad, пройде стажування в корпорації Google.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас