Німецькі залізничники збираються боротися проти графіті за допомогою безпілотників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі залізничники збираються боротися проти графіті за допомогою безпілотників

Світ
508
Керівники німецької залізничної компанії Deutsche Bahn збираються використовувати безпілотники, щоб вистежувати графітчиків, що розмальовують поїзди.
Передбачається, що міні-безпілотники, зовні схожі на військові і оснащені інфрачервоною камерою, будуть відстежувати і фіксувати тих, хто малює графіті. Перші випробування пройдуть найближчим часом.
Оператор, який знайшов підозрілі дії, зможе повідомити про це пілоту літального апарату, що знаходиться за пультом на відстані 40 км.
Торік протягом кількох місяців група з шести людей (п’ятеро французів і один іспанець) розмальовували вагони паризького метро. Більшість написів носила образливий зміст стосовно працівників правоохоронних органів. Збиток місту був оцінений в 700 тис. євро. Встановлено, що ці графітчики діяли і в інших європейських мегаполісах.
Раніше повідомлялося, що в білоруському Рогачові дирекція місцевого кінотеатру має намір притягнути до відповідальності невідомих, які малюють графіті з написом “Доста бухати” на стіні будівлі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас