Товарообіг України з Росією склав $45,5 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Товарообіг України з Росією склав $45,5 млрд

Казна та Політика
460
За словами міністра, економічна ситуація в світі не вплинула на торговельні відносини України і РФ.
Створення комфортних умов для здійснення інвестицій матиме позитивний вплив на розширення торговельно-економічних відносин між Україною і Російською Федерацією, заявив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов в бесіді з журналістом турецького каналу TRT, за підсумками першого засідання Українсько-Російської Комісії з питань інвестиційного співробітництва та захисту прав інвесторів.
«Закінчилося засідання Комісії з інвестиційного співробітництва та захисту прав інвесторів на якому, зокрема, і обговорювалися питання, які стосуються ліквідації бар’єрів, що перешкоджають українським інвесторам інвестувати в економіку Росії і російським в економіку України. Найголовніше, що настрой був позитивний, ми реально хочемо вирішувати ці проблеми і сподіваємося, що їх вирішення буде одним з факторів, який надалі вплине на розширення торговельно-економічних відносин з нашим головним на сьогодні за товарообігом партнером Російською Федерацією», – зазначив Прасолов.
Він також повідомив, що зниження темпів зростання світової економіки не могло не вплинути на торговельно-економічні відносини між країнами.
«У зв’язку з тим, що темпи зростання світової економіки сповільнюються, це впливає і на відносини з окремими країнами-партнерами зокрема і з Російською Федерацією. І все ж 2012 рік був для нас доволі успішним: товарообіг склав 45,5 млрд дол», – вважає Прасолов.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас