Хмарний бізнес Microsoft наздоганяє конкурентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хмарний бізнес Microsoft наздоганяє конкурентів

Технології&Авто
747
IT-гігант Microsoft похвалився, що його хмарна платформа Azure вже більше року запущена у виробничому режимі і за цей час стала сервісом з мільярдними оборотами, ставши такою ж важливою частиною продуктової лінійки компанії, як Windows і Windows Server, Office або Visual Studio, заявили в інтерв’ю Bloomberg TV представники корпорації.
За їхньою інформацією, вже зараз до складу Azure увійшли не тільки Windows Server-середовище і механізми для організації віддаленого офісу, а й продукти SQL Server, Exchange, SharePoint, Xbox, Visual Studio, Dynamics, System Center та інші. За цей рік в Azure мають намір запустити рішення для онлайн-реклами та кілька інших додатків.
Більше того, IT-гігант очікує, що тільки протягом цього року хмарний офісний продукт Office 365 доб’ється річного обороту в $1 млрд.
Водночас, за оцінками експертів Forrester Research, торік оборот від роботи хмарного сервісу-конкурента Amazon Web Services вже досяг позначки в $1,8 млрд. У Forrester відзначають, що Microsoft вже поглиблює і продовжить надалі розширювати зонтичний бренд Azure, поповнюючи його все новими і новими рішеннями.
До цього в самій Microsoft обіцяли, що додадуть в майбутньому в Azure функцій для більш істотної кастомізації віртуальних машин, щоб користувачам діставалося більш гнучке за можливостями рішення.
Раніше повідомлялося, що Microsoft залучить півмільярдну позику, скориставшись його низькою вартістю.
За матеріалами:
cybersecurity.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас