Siemens хоче розширити присутність в енергетичному та інфраструктурному сегментах України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens хоче розширити присутність в енергетичному та інфраструктурному сегментах України

Технології&Авто
394
Міністр закордонних справ України Леонід Кожара провів зустріч з генеральним директором “Сіменс Україна” Корнеліусом Гранігом. Про це повідомляє прес-служба МЗС.
Під час зустрічі були обговорені питання стану та перспектив розвитку торговельно-економічного співробітництва між Україною і Німеччиною, зокрема, з концерном Siemens, у пріоритетних секторах економіки України.
Граніг повідомив про зацікавленість і плани концерну в розширенні присутності в енергетичному та інфраструктурному сегментах української економіки, а також в галузі транспорту, машинобудування та ін.
Кожара підтвердив зацікавленість України в заснуванні нових спільних проектів у сфері енергетики та енергозбереження, зокрема, з модернізації її газотранспортної системи.
За пропозицією міністра Граніг погодився приєднатися до роботи комісії, створеної при міністерстві Ради експортерів та інвесторів.
Поділяючи думку міністра закордонних справ України про переваги створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС як для українського, так і європейського бізнесу, Граніг підтримав якнайшвидше підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас