Найбільший банк Кіпру вже перевів частину депозитів в акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший банк Кіпру вже перевів частину депозитів в акції

Фондовий ринок
809
Найбільший банк Кіпру, Bank of Cyprus, повідомив про завершення обміну частини депозитів на акції. Таким чином, частина депозитів переведена у статутний капітал банку.
Також стало відомо, що обміну на акції підлягають тільки депозити, що перевищували на 26 березня цього року 100 тис. євро, в тому числі нараховані відсотки.
Крім цього з суми вкладів, які підлягають “стрижці”, виключені позики та інші кредитні зобов’язання. Кошти, що залишилися, визначені як “сума надлишку”. У статутний капітал переведені 37,5% “суми надлишку”, їх конвертували в акції класу А за номінальною вартістю один євро і визначили як “суму початкового внеску з депозитів”.
Тимчасово заблоковані 22,5% від “суми надлишку” депозитів, у разі повної або часткової конвертації в акції класу А вони будуть визначені як “додаткові суми внеску з депозитів”. Ще 30% “надлишкової” суми тимчасово заморожені за рішенням влади.
Раніше повідомлялося, що міністерство фінансів Кіпру зняло всі обмеження щодо руху грошових коштів для міжнародних клієнтів іноземних банків.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас