Як отримати кредит на 5 тис. грн: тестування українських банків (ПУМБ) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати кредит на 5 тис. грн: тестування українських банків (ПУМБ)

Кредит&Депозит
7316
FINANCE.UA продовжує серію матеріалів про те, як зараз йдуть справи з отриманням кредиту – ми вже протестували ПриватБанк, Ощадбанк, Промінвестбанк, Укрсоцбанк UniCredit Bank™, ВТБ і Дельта Банк. Нагадуємо, що для нас були важливими не тільки ті умови, які пропонують банки, але і комфортність спілкування з персоналом, уважність до клієнта з боку банку, атмосфера навколо.
Список банків, які збирається обійти наш журналіст, виглядає так:
1. ПриватБанк
2. Ощадбанк
3. Промінвестбанк
4. Укрсоцбанк UniCredit Bank™
5. ВТБ Банк
6. Дельта Банк
7. ПУМБ
8. Надра
9. Сбербанк Росії
10. Альфа-Банк
Кожен з цих банків буде протестований на можливість отримання кредиту потенційним позичальником. Його основні характеристики – 21 рік, робота є, ЗП – середня по Києву за даними Держстату – 4561 грн. Хоче “взяти” 5 тис. грн. на купівлю техніки. Отже, сьогодні наша кореспондентка розповість про відвідини ПУМБу.
ПУМБ
Відвідування відділення №16 цього банку на вул. Дмитрівська, 45 було найкоротшим з усіх – розмова з консультантом зайняла всього 3 хвилини. А все через те, що кредити готівкою ПУМБ видає тільки клієнтам, які отримують зарплату на картку банку. Для них, будь ласка – до 50 тис. грн без застави. Пару слів я все-таки мушу сказати про загальне враження від спілкування з консультантом. Оскільки я була єдиним відвідувачем (навіть на касах нікого не було), то одна з трьох консультантів дуже швидко на мене зреагувала і запропонувала свою допомогу. Дуже уважно вислухала мій запит про 5 тис. грн і розповіла таке.
Хоча зараз кредити готівкою і можуть отримувати тільки зарплатники банку, можливо, буквально протягом місяця банк почне видавати подібні кредити всім фізичним особам – в банку вже ходить відповідна документація на затвердження. Тож про відсотки за таким кредитом я все-таки розповім. Отже, процентна ставка становить 22% річних, сума, яку можна отримати за цією програмою – від 2 до 50 тис. грн, але не більше шести заробітних плат (якщо пам’ятаєте, в Укрсоцбанку мені говорили про три заробітні плати). Термін видачі – від 6 до 36 місяців. Комісія за видачу кредиту становить 1,78% на місяць.
Є в банку і кредитні картки. Зараз вони також призначені тільки для зарплатників, але вже зовсім скоро таку можливість матимуть усі фізичні особи. Сума кредиту становить до 2-х місячних зарплат з відновленням доступної суми після погашення (максимум 50 тис. грн). Термін дії – один рік з автоматичною пролонгацією, а термін дії картки становить 2 роки. Процентна ставка у пільговий період (до 46 днів) становить 0,01% річних, а після закінчення пільгового періоду – від 3% до 3,5% на місяць. Щомісячний обов’язковий платіж потрібно здійснювати до 15 числа кожного місяця, і становить 5% від суми заборгованості та нараховані відсотки.
Такою була моя коротка розмова з консультантом в ПУМБі. Сподіваюся, що читачі FINANCE.UA в коментарях розкажуть про свій досвід в цьому банку. Оскільки вже наступного тижня стартують свята, я думаю, що графік виходу статей трохи зміниться. Тож слідкуйте уважно за нашим сайтом, мені залишилося три банки: Надра, Сбербанк Росії та Альфа-Банк.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції з кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту онлайн у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко та комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів 🕵️‍♂️

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас