Хорошковський не купував ТВІ - офіційна заява — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хорошковський не купував ТВІ - офіційна заява

585
Прес-служба Валерія Хорошковського повідомила Finance.UA, що iнформацiя про можливу купівлю телеканалу ТВІ не вiдповiдає дiйсностi.
“У зв’язку з низкою публiкацiй в українських ЗМI  щодо можливої  присутностi в конфлiктi довкола телеканалу ТВІ екс Першого вiце-прем’єр-мiнiстра України Валерiя Хорошковського повiдомляємо, що ця iнформацiя не вiдповiдає дiйсностi”, – йдеться у її повідомленні.
“Валерій Хорошковський не має жодного стосунку до жодної зі сторiн конфлiкту, нiколи не прагнув придбати канал ТВI та не вiв з цього приводу переговорiв з жодним акцiонером каналу. Поширення неправдивої iнформацiї про його причетнiсть до останнiх подiй, якi розгортаються на ТВI, вiн вважає нiчим iншим, як способом замаскувати тих, хто реально стоїть за спробою захопити канал у  сумнiвний спосiб.
На переконання В.Хорошковського, подiбнi не прозорi методи щодо змiни керiвництва та власникiв, якi мають ознаки рейдерства, є вкрай негативним  явищем i свiдчать про значну кiлькiсть проблем iз захистом прав власностi та iнших прав в Українi, зокрема, i права на збалансовану та об’єктивну iнформацiю”, – зазначається в заяві прес-служби.
Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що ТВі був проданий Валерію Хорошковському за $350 млн. Пізніше цю інформацію частково підтвердив колишній керівник каналу, а нині народний депутат Микола Княжицький. Так, він повідомив, що ТВі був проданий структурам, пов’язаним з олігархами Віктором Медведчуком та Валерієм Хорошковським.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас