Подкаст 50: Чому зростають ціни на "борщовий набір" і чи виростуть ціни на хліб? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 50: Чому зростають ціни на "борщовий набір" і чи виростуть ціни на хліб?

861
*
У цьому випуску до розділу “Новини” ведучі помістили доповідь Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру (SIPRI), в якому сказано, що військові витрати світу в цілому падають, а от в Україні і Росії ростуть. Ведучий Саша в свою чергу висловив припущення, чому українська армія ще не скоро стане контрактною – це не вигідно в першу чергу армійській “верхівці”, яка отримує дешеву робочу силу у вигляді солдатів.
Також в цій рубриці Марічка навела думку експертів, як розцінювати продаж ЛУКОЙЛом кіпрській компанії Одеського НПЗ. Крім того ви почуєте думку підприємців про ведення бізнесу в Україні від НБУ.
За велику тему ведучі взяли нещодавні новини про підвищення оптових цін на овочі “борщового набору”, а також заяви щодо того, що через підтоплення полів в Україні різко зростуть ціни на хліб. Свою думку з цього питання висловила керівник аналітичного відділу консалтингової компанії “ААА” Марія Колесник.
В “Рахівничці” ви почуєте новини про нові ПДР, підвищення цін на яйця до Великодня, а також коментар голови ради директорів Союзу птахівників України Олександра Бакуменка про собівартість виробництва м’яса птиці та яєць.
Хронометраж випуску:
07:35 – Новини
25:25 – Велика тема: Чому в Україні дорожчає “борщовий набір”?
41:10 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас