Подкаст 43: В Україні треба скасувати ПДВ і ввести податок з обороту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 43: В Україні треба скасувати ПДВ і ввести податок з обороту

2556
Чи зможуть банки змусити платити пеню за прострочення платежів за депозитами, який зиск від китайського “аграрного” кредиту на $1,5 млрд, а також плюси податку з обороту – все це в свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
Серед іншого ведучі згадали про чергового “кандидата на виліт” з українського банківського сектору – Астра Банк, який, за інформацією Forbes, збираються виставити на продаж. Ведучий Саша вважає, що це цілком передбачувано, оскільки установа належить грецькому Alpha Bank, а ця країна наразі активно закриває свої філіали по всьому світу.
Обговорили ведучі і пропозицію Міністерства податків і зборів щодо введення податку з обороту. На думку Саші це правильне рішення, а те, що скаржаться підприємства другого і третього переділу – Україні варто рухатись вперед і поступово відходити від металургії до інноваційних технологій.
У великій темі Марічка поговорила з експертом в сфері енергетики Олександром Лактіоновим, відомим на Форумі під ніком gas expert. Основною темою розмови стала перспектива видобутки сланцевого газу в Україні, зокрема політичні, екологічні, і технологічні перешкоди, які можуть при цьому виникнути.
А в “Рахівничці” ведучі коротко оглянули цікаві новини, які стосуються працевлаштування і проїзду у громадському транспорті.
Хронометраж випуску:
02:20 – Новини
21:05 – Велика тема “Сланцевий газ і $7 млрд “Газпрому”
46:30 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас