Прибуток одного з найбільших виробників горілки в Україні перевищив $50 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток одного з найбільших виробників горілки в Україні перевищив $50 млн

1439
За підсумками 2012 року один з найбільших в Україні виробників горілки холдинг Global Spirits збільшив консолідовану виручку на 38% до $770млн, прибуток збільшився на чверть до $50 млн.
Нагадаємо, що в холдинг входять торгові марки Хортиця, Мороша, Oreanda і Шустов.
У компанії запевнили, що за результатами 2012 р. ТМ Мороша, яка входить в портфель горілчаних брендів холдингу, стала найбільш швидкозростаючим алкогольним брендом України. За підсумками року випущено 53 млн пляшок горілки під цим брендом.
Крім того, в повідомленні наголошується і те, що сливові вина Мікадо, виробництва ДП Кримський винний дім, показали приріст продажів на 25%.
Генеральний директор холдингу Global Spirits Сергій Величко заявив, що в даний час компанія є найбільшим експортером алкоголю з України, а також лідером з імпорту в Росії.
У холдингу також повідомили, що будують амбіційні плани щодо Північної Америки, де в цьому році планується почати розлив горілки під новим брендом, створеним спеціально для ринку США.
Як повідомлялося, в січні цього року новостворене Міністерство доходів і зборів спільно з Міністерством фінансів України розробило постанову, що пропонує підняти вартість акцизних марок на алкоголь і тютюн майже втричі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас