Найбільший видавець журналів у США скоротить 6% робочих місць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший видавець журналів у США скоротить 6% робочих місць

164
Найбільше в США видавництво журналів Time Inc. оголосило про скорочення 6% робочих місць – приблизно 500 співробітників, пише газета The Wall Street Journal, посилаючись на голову компанії Лору Ленг.
«Сьогодні ми починаємо болючий процес скорочення нашого восьмитисячного персоналу приблизно на 6%», – написала співробітникам Ленг. Вона додала, що «з урахуванням значних і постійних змін у нашій галузі ми повинні продовжувати трансформувати нашу компанію в більш компактну, більш гнучку».
«Щоб провести ці зміни, ми повинні діяти настільки раціонально та ефективно, наскільки це можливо, щоб створити місце для важливих інвестицій та нових ініціатив. Ці скорочення є частиною цього важливого процесу перетворення», – написала Ленг.
Скорочення торкнеться всіх галузей Time Inc. і на внутрішньому, і на міжнародному ринках, повідомила голова компанії. За словами джерела WSJ, в штаб-квартирі компанії в Нью-Йорку буде зроблено менше половини скорочень.
Time Inc., що входить в компанію Time Warner Inc, боролася зі стрімкою втратою доходів, особливо пов’язаною зі зниженням попиту на розміщення реклами в друкованих виданнях. Операційний прибуток групи компаній знизився на 38% до $262 млн за дев’ять місяців.
Скорочення персоналу є однією з перших великих змін під керівництвом Лори Ленг, яка очолила компанію на початку минулого року.
Times Inc. володіє журналами People, Fortune, Time і сайтом CNNMoney.com.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас