Студенти можуть добре заробляти, продовжуючи навчання у виші - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Студенти можуть добре заробляти, продовжуючи навчання у виші - експерт

4441
Експерти рекрутингового ресурсу hh.ua стверджують, що українські студенти можуть непогано заробляти, поєднуючи роботу і навчання у вишах.
Кількість вакансій для молодих фахівців зросла в 2012 році і продовжує зростати зараз, стверджують аналітики. Багато роботодавців цінують у працівників не стільки досвід роботи, скільки енергійність і ініціативність претендентів, пов’язуючи ці якості з молодістю.
Більшість вакансій для студентів відноситься до таких профгалузей як маркетинг, реклама, PR; туризм, готелі, ресторани; наука, освіта; продажі. Деякі з оголошень пропонують можливість оплачуваного стажування під час навчання, гнучкий графік, зайнятість у вихідні.
Так, наприклад компанія Контур шукає в різних містах України юнаків та дівчат для роботи стюардами морського пасажирського флоту. Умови роботи включають рейси тривалістю 4-6 місяців, навчання, медичну страховку, харчування, переліт до місця роботи і назад коштом роботодавця. Перерви між рейсами (контрактами) працівник вибирає самостійно. Оплата праці $1000 – 1500 на місяць у перші 1-2 рейси. З підвищенням досвіду та кваліфікації працівника збільшується і оплата праці: до $2000 – 3000 на місяць.
Одна з провідних компаній, що працюють на європейському ринку фінансових послуг, OVB Allfinanz шукає молодих людей на позицію консультанта. Зарплата складе від $700. Пропонується старт за сумісництвом, з хорошими заробітками і переходом на повний день в перспективі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас