Знаменитий бейсболіст продає свою шкарпетку, щоб розплатитися з боргами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знаменитий бейсболіст продає свою шкарпетку, щоб розплатитися з боргами

1749
Екс-глава студії 38 Studios Курт Шилінг збирається продати на аукціоні свою шкарпетку, щоб розплатитися з боргами, накопиченими в результаті банкрутства його компанії.
Аукціон з продажу закривавленої шкарпетки, яку Шилінг носив, коли був пітчером бейсбольної команди Бостон Ред Сокс, відбудеться 23 лютого, повідомляє Associated Press. Крім того, робити ставки можна буде вже з 4 лютого в режимі онлайн.
За попередніми оцінками аукціонного дому Heritage Auctions, шкарпетка буде продана як мінімум за 100 тисяч доларів.
Уточнюється, що Шилінг збирається продати ту саму шкарпетку, яка була на ньому під час другого матчу Світової серії 2004 року, коли його команда здобула перемогу над Сент-Луїс Кардіналс. До цього шкарпетка вже виставлялася в американському Національному залі слави бейсболу.
Компанія 38 Studios, яку очолював Шилінг, була заснована в 2006 році. Проблеми почалися наприкінці весни минулого року: студія не змогла виплатити частину позики штату Род-Айленд, у якого вона позичила кілька десятків мільйонів доларів. В результаті було ініційовано процедуру банкрутства.
У листопаді штат Род-Айленд подав на Курта Шилінга в суд. Влада звинуватила його в умисному введенні в оману представників штату щодо стану справ його компанії з метою отримати багатомільйонну позику.
Нагадаємо, в липні минулого року на благодійному аукціоні були продані шорти чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF Володимира Кличка, в яких він виходив на ринг проти американця Тоні Томпсона.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас