Церква пропонує ввести в РФ податок для бездітних і не багатодітних сімей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Церква пропонує ввести в РФ податок для бездітних і не багатодітних сімей

Казна та Політика
3656
У Росії необхідно ввести податок для бездітних і не багатодітних сімей, вважає голова синодального Відділу зі взаємодії зі Збройними силами та правоохоронними органами протоієрей Димитрій Смирнов. Своєю думкою з цього приводу він поділився в бесіді з радіостанцією «Голос Росії».
Диференціації між бездітними і не багатодітними сім’ями священик не проводить. Смирнов вважає, що якщо сім’я не хоче або не може «йти на подвиг народження дітей», то вони можуть взяти участь у поліпшенні демографічної обстановки за допомогою грошей, які з них буде стягувати держава у вигляді невеликого податку. Зібрані таким чином кошти протоієрей пропонує направити на підтримку сімей, які всиновлюють сиріт. Священик вважає, що жителі США з готовністю стають прийомними батьками, так як там держава відразу дає їм досить грошей не тільки для того, щоб їх прогодувати, але й для безбідного життя.
Згідно з інформацією на сайті протоієрея, він є духовним наставником, засновником і духівником дитячого будинку «Павич» – недержавна освітня установа була відтворена в 1999 році при храмі Митрофана Воронезького. В даний час в дитячому будинку виховуються шістнадцять хлопчиків, з його стін були випущені дев’ять вихованців.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас