Ідеолог ЄС підтримав бажання Великобританії вийти з союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідеолог ЄС підтримав бажання Великобританії вийти з союзу

1031
Британці все більше схиляються до виходу країни зі складу ЄС, і це бажання вже озвучив прем’єр Кемерон. Оскільки Великобританію в Євросоюзі цікавить тільки економіка, ЄС може запропонувати їм іншу форму співпраці, вважає ідеолог ЄС
Жак Делор.
Колишній голова Єврокомісії і один з ініціаторів створення європейського спільного ринку і введення євро Жак Делор запропонував Великобританії вийти зі складу Європейського союзу.
Раніше, виступаючи в палаті громад, прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон заявив, що не відкидає можливості виходу країни з ЄС. На думку спостерігачів, на конфлікт з ЄС Кемерона підштовхує його власна партія – британські консерватори. Опитування показують, що британці все більше схиляються до виходу країни зі складу ЄС, який вони розглядають як інститут, що втручається у внутрішні справи і витрачає кошти в умовах жорсткої економії, що проводиться британською владою.
«Британців цікавлять тільки їхні економічні інтереси і нічого більше. Ми могли б запропонувати їм іншу форму партнерства», – цитує Делора телерадіокомпанія RTBF.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас