Мобільними телефонами в Китаї користується вже понад 1,1 млрд людей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільними телефонами в Китаї користується вже понад 1,1 млрд людей

254
Згідно з опублікованими сьогодні даними, кількість мобільних користувачів у Китаї за підсумками листопада перевищила 1,1 млрд людей.
У звіті сказано, що більшість китайців стали розглядати мобільний телефон як абсолютно невід’ємний предмет свого побуту, тому кількість користувачів мобільного зв’язку в країні стабільно зростає.
В останньому звіті Міністерства промисловості та інформаційних технологій КНР йдеться, що за підсумками листопада загальна кількість стільникових контрактів в країні досягла 1,104 млрд, що складає близько 78% від кількості жителів у країні. У той же час, у звіті йдеться, що кількість користувачів мереж 3G в країні становить близько 220 млн осіб, або 20% від загального числа абонентів.
Кількість користувачів мобільного інтернету становить 750 млн осіб, а всього за 11 місяців 2012 року цей показник зріс на 111 млн осіб. Виручка китайських мобільних операторів також зростала і за рік вона в порівнянних показниках збільшилася на 11% до 7,24 трлн юанів або $1,16 трлн за період січня-листопада 2012 року.
Крім цього, у звіті йдеться, що зростає й кількість користувачів смартфонів у країні.
За даними звіту компанії Flurry, Китай в недалекому майбутньому обійде США за кількістю користувачів iPhone і смартфонів на базі Android. Згідно з інформацією на кінець жовтня в Китаї сумарна кількість користувачів Apple iOS і Google Android склала 167 млн осіб проти 181 млн у США. За рік в КНР останній показник зріс на 293%.
Нагадаємо, в листопаді в Китаї пройшов так званий День холостяка, що традиційно вважається найбільш завантаженим періодом для місцевих інтернет-магазинів. Китайці за добу витратили понад $3 млрд в інтернет-магазинах.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас