У Москві відкриють капсульний готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві відкриють капсульний готель

1277
У січні в Москві на 1-й Тверській-Ямській вулиці відкриється перший капсульний готель, що складається з так званих сліпбоксів – модульних кімнат, розрахованих на одного, двох або трьох постояльців.
Sleepbox Hotel Tverskya запропонує гостям 50 номерів. Усередині кожної кімнати – ліжко, полиця, невелика шафа для багажу і лампа. Ванні кімнати і туалети розташовані на поверсі. До послуг постояльців – доступ в інтернет по Wi-Fi. Вартість проживання в капсульному готелі – від 1500 рублів (370 грн) на добу.
Сліпбокси розробило московське архітектурне бюро Arch Group в 2011 році. З моменту створення концепції ведуться переговори із зарубіжними компаніями: “кімнати для сну” збираються закуповувати для аеропортів, вокзалів, бізнес-центрів та медичних установ багато європейських країн. За словами авторів, хоча в Японії і Великобританії теж роблять модульні готелі, російський винахід не має аналогів у світі і навіть запатентований.
Раніше повідомлялося, що найближчим часом Росію може чекати бум готелів середньої та бюджетної цінової категорії. Ринок готелів класу люкс майже повністю заповнений, в той час як готелів дешевших, але гідного рівня в Росії поки небагато.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас