Влада Пакистану вирішила повернути жителям доступ до YouTube — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Пакистану вирішила повернути жителям доступ до YouTube

246
Міністр внутрішніх справ Пакистану Рехман Малік повідомив, що уряд протягом доби розблокує доступ до сайту YouTube.
Малік провів зустріч на високому рівні з усіма зацікавленими сторонами і наголосив, що залишився задоволений підсумками переговорів. За його словами, рішення про анулювання заборони на YouTube ухвалено у зв’язку з величезним попитом на цей ресурс від населення Пакистану.
Однак, відновлення роботи відеохостингу не буде безумовним. Як вказав голова МВС, телекомунікаційний регулятор Пакистану незабаром встановить брандмауер для блокування непристойного з точки зору мусульманської держави змісту.
За даними PTA, в Пакистані більше 2,1 мільйона користувачів Інтернету. Керівник пакистанської Асоціації інтернет-провайдерів (Ispak) Вахаджус Сирадж заявив газеті Bangkok Post, що вітає рішення уряду про зняття заборони на відвідування сайту YouTube. За його словами, коли заборона набула чинності, трафік відео в Інтернеті в Пакистані впав на 30%.
Як повідомлялося, прем’єр-міністр Пакистану Раджа Первез Ашраф розпорядився в понеділок закрити на території країни доступ до відеопорталу YouTube, на якому розміщений фільм Невинність мусульман, що викликав масові протести прихильників ісламу по всьому світу.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас