Елітна квартира в Одесі коштує дорожче, ніж розкішна вілла на Карибських островах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Елітна квартира в Одесі коштує дорожче, ніж розкішна вілла на Карибських островах

Нерухомість
8020
Найдорожчі квартири в Одесі коштують стільки ж, скільки власна вілла на Карибських островах. Добірку найдорожчих квартир південної столиці України підготували аналітики найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando. А Finance.ua просто подивилися – скільки ж коштує хороша нерухомість на Карибах.
4-кімнатна квартира в провулку Чайковського за $1,6 млн.
«Орфей» – це 7-поверховий будинок з автономним газовим опаленням, системою очищення води і безперебійним електропостачанням. У ньому ведеться цілодобова охорона, є сигналізація і система відеоспостереження. Квартира, що продається, знаходиться на другому поверсі і має площу 223 м2. У приміщенні три спальні, кожна з яких має окремий санвузол і гардеробну. У квартирі вісім балконів, зроблений ремонт, а також встановлені меблі та техніка.
Пентхауз в ЖК «Ланжерон» у Купальному провулку за $1,4 млн.
Квартира знаходиться на останньому поверсі 18-поверхового будинку. Вікна та тераса з видом на море. Будинок повністю автономний. Площа приміщення 456 м2. Ремонту немає.
7-кімнатна квартира в Лермонтовському провулку за $1,3 млн.
Пентхауз розташований на двох останніх поверхах 10-поверхового будинку. Загальна площа приміщення становить 449 м2. В квартирі зроблений ремонт в класичному стилі, встановлені меблі та техніка. З приміщення є вихід на терасу площею 150 м2 і видом на море. Також покупцеві надається два місця на паркінгу.
Пентхауз на вулиці Віце-Адмірала Азарова за $1,1 млн.
Загальна площа приміщення становить 592 м2. Квартира дворівнева, з ремонтом. На другому рівні басейн. У вартість входить побутова техніка, меблі та два машино-місця на паркінгу. З усіх вікон і тераси відкривається панорама моря.
Двокімнатна квартира в провулку Чайковського за $950 тис.
Квартира площею 104 м2 знаходиться на шостому поверсі 8-поверхової будівлі. У приміщенні зроблено ремонт, встановлені меблі та техніка. Також покупцеві надається місце на паркінгу.
Для Порівняння – вартість декількох вілл на Карибських островах (інформація взята з сайтів з продажу нерухомості на Карибських островах)
Вілла в Guarame Ranchos de Chana за $1 млн.
Фантастичне океанське представлення об’єднується з басейном в цьому прекрасному особняку з тенісним кортом
Загальна площа: 600 кв.м.
Спалень: 5
Ванних: 6
Меблі:
Простора вілла з приватним басейном за $850 тис
Розташована на півдні St. Lucia. Звідси відкривається неповторний панорамний вид на море. Вілла повністю мебльована. Вона стоїть на ділянці 18,000 кв. фт. Є місце для паркування, великий сад з фруктовими деревами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас