Freedom House - за застосування санкцій проти українських чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Freedom House - за застосування санкцій проти українських чиновників

616
Президент Freedom House Девід Кремер вважає, що відносно окремих високопоставлених посадових осіб України потрібно застосувати покарання у вигляді невидачі віз.
«Ми ведемо переговори на найвищому рівні, мали зустрічі особисто з президентом Віктором Януковичем. Українська влада говорить про зобов’язання, але не збирається їх виконувати. Ми досягли етапу, коли єдиний спосіб якось зрушити ситуацію – застосування покарання. Хоча б якогось», – сказав він в інтерв’ю виданню «Український Тиждень».
Кремер допустив, що Янукович не зацікавлений у підписанні Угоди про асоціацію. «Угода про асоціацію з ЄС не спрацювала. Можу допустити, що президент Янукович не зацікавлений у її підписанні. Тому не бачу іншого виходу, окрім запровадження більш серйозних заходів», – зазначив він.
Він також повідомив, що Freedom House та ОБСЄ будуть вимагати застосування персональних санкцій відносно українських чиновників.
«Ми великі прихильники введення санкцій, зокрема щодо окремих чиновників. І наша робота в цьому напрямку буде продовжуватися. Ми в Freedom House та ОБСЄ почнемо вимагати застосування персональних санкцій, які, перш за все, будуть полягати в невидачі віз окремим українським високим посадовим особам, відповідальним за порушення», – запевнив Кремер.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас