Кабмін хоче дати оперативно-розшуковим підрозділам додаткові повноваження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін хоче дати оперативно-розшуковим підрозділам додаткові повноваження

1230
Кабінет міністрів України сьогодні, 7 листопада, на своєму засіданні планує розглянути проект закону про внесення змін до статті 8 закону України “Про оперативно-розшукову діяльність” щодо надання підрозділам, які здійснюють оперативно-розшукову діяльність, додаткових повноважень щодо застосування спеціальних технічних засобів для запобігання скоєнню злочинів, пов’язаних з терористичною діяльністю. Про це йдеться в порядку денному засідання Кабміну, опублікованому на офіційному сайті Кабміну.
Уряд розгляне проекти розпоряджень про надання в постійне користування земельної ділянки зі зміною її цільового призначення і про вилучення і передачу в оренду земельної ділянки зі зміною її цільового призначення.
Також буде розглянуто проект постанови про затвердження державної програми управління якістю та про затвердження угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Перу про військово-технічне співробітництво.
Крім того, Кабмін розгляне проекти розпоряджень: про схвалення техніко-економічного обґрунтування реконструкції п’яти підстанцій Дніпровської і Донбаської електроенергетичних систем, про підписання меморандуму між урядом України та урядом Китайської Народної Республіки про отримання безоплатної допомоги, про затвердження плану першочергових заходів щодо виконання державної програми розвитку внутрішнього виробництва, про генерального конструктора зі створення авіаційних двигунів, про внесення змін до переліку об’єктів та заходів, які фінансуються у 2012 р. за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, про погодження рішень про виключення зі складу Військово-морських сил Збройних сил бойових кораблів (катерів) і суден (кораблів) забезпечення, про погодження передачі нерухомого майна публічного акціонерного товариства “ДПЕК Павлоградвугілля” у державну власність, про перерозподіл деяких бюджетних видатків, передбачених Міністерству надзвичайних ситуацій на 2012 р.
Також будуть розглянуті деякі питання реорганізації вищих навчальних закладів та проект розпорядження про затвердження плану заходів щодо забезпечення дітей високоякісними продуктами вітчизняного виробництва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас