ЗМІ назвали найприбутковіші акції чотириріччя Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ назвали найприбутковіші акції чотириріччя Обами

Фондовий ринок
653
За чотири роки, які минули з часу останніх президентських виборів в США, найбільш прибутковою акцією на американському фондовому ринку стала акція компанії Priceline.com, що допомагає користувачам вибирати авіаквитки та номери в готелях. Як повідомляє MarketWatch, цінні папери Priceline.com виросли на 1107 відсотків, тобто більш ніж у 12 разів.
На другому місці в списку акцій, які найбільше подорожчали за чотириріччя Барака Обами, опинилася техаська мережа супермаркетів Whole Foods Market – її акції виросли в ціні на 873 відсотки. Третє місце посів найбільший в США автодилер AutoNation з показником 570 відсотків. У п’ятірку також увійшли туристичний сайт Expedia (563 відсотка) і компанія Wyndham Worldwide, що спеціалізується на управлінні готелями (500 відсотків).
У десятку компаній, що найбільше подорожчали за 4 роки, увійшли і відомі у всьому світі Apple і Ford. Виробник iPhone і iPad виріс у ціні на 448 відсотків, що дозволило йому стати найдорожчою публічною компанією в світі. Автомобілебудівна компанія подорожчала на 431 відсоток.
Загалом за останні 4 роки індекс Dow Jones, що відображає динаміку цін на акції 30 найбільших компаній США, піднявся на 40 відсотків, а більш широкий S&P 500 – на 46,3 відсотка.
Чергові президентські вибори в США проходять 6 листопада 2012 року. Основними претендентами на пост президента є Барак Обама від Демократичної партії і Мітт Ромні від республіканців.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас