У США йде новий потужний шторм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США йде новий потужний шторм

4547
У постраждалі райони східного узбережжя США, що не встигли оговтатися від урагану “Сенді”, 7 листопада прийде черговий потужний шторм.
За даними синоптиків, циклон, що сформувався над Флоридою і Мексиканською затокою, викличе в Нью-Йорку, Вашингтоні та Нью-Джерсі вітер швидкістю до 100 кілометрів на годину, а також сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу.
Влада вже готується до можливих повеней та обривів ліній електропередач. Жителів східного узбережжя попросили бути гранично обережними і не ризикувати своїми життями. При цьому людей вже попередили, що новий шторм утруднить ліквідацію наслідків “Сенді”.
Метеорологи побоюються, що підтоплення цього разу можуть бути особливо сильними, оскільки “Сенді” зруйнував більшу частину штучних захисних споруд в прибережній смузі, залишивши населені пункти фактично беззахисними.
Ураган “Сенді”, що обрушився на східне узбережжя США в кінці жовтня, призвів до загибелі десятків місцевих жителів, затоплення і часткового руйнування багатьох населених пунктів, масових відключень електрики і паралізував економічне життя регіону. Збитки від урагану склали десятки мільярдів доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас