"Київенерго" поповнило свій автопарк 19-ма Toyota Camry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" поповнило свій автопарк 19-ма Toyota Camry

Казна та Політика
2705
ПАТ «Київенерго» 19 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ПІІ «Віп-Рент» на придбання в лізинг 19 автомобілів Toyota Camry 2.5 6AT Elegance вартістю 6.93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
«Київенерго» сплачуватиме лізингові платежі три роки. Вартість автомобілів склала 365 тис грн., тоді як при одномоментній закупівлі ціна такого авто становить близько 300 тис грн.
Тойоти для «Київенерго» кольору «чорний металік» і зі шкіряним салоном повинні мати обігрів заднього скла з таймером, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням, підігріванням, електроприводом складання, датчики паркування: передні, задні, 2-зонний клімат-контроль, повітряний фільтр з іонізатором і системою nanoe, камеру заднього виду 6.1 “монітор зі статистичною проекцією, лампи освітлення простору ніг і для читання, допоміжні поручні з мікролітом (4 шт.). Сидіння переднього пасажира має чотири налаштування з електроприводом, сидіння водія – вісім. Передні сидіння повинні мати обігрів, авто повинно мати можливість підключення Ipod і USB- пристроїв.
ПАТ «Київенерго» входить в групу ДПЕК Ріната Ахметова. Компанія є найбільшим постачальником тепла та електроенергії для споживачів Києва.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас