Прикордонники купили найдорожчі квартири в Києві на 10 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прикордонники купили найдорожчі квартири в Києві на 10 млн

Нерухомість
1635
Окремий відділ капітального будівництва Державної прикордонної служби України 24 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ДБК-інвест» на придбання 11 квартир в Києві на загальну суму 10,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Придбано три однокімнатні квартири, шість двокімнатних та дві трикімнатні. Їх адреси, площа та вартість квадратного метру не повідомляється. Відомо, що частина квартир вартістю 7,38 млн грн. знаходиться в будинках, введених в експлуатацію після 2005 року, а квартири на суму 2,98 млн грн. – в будинках, введення яких планується цього року.
В тендері брали чотири компанії, при цьому заявка «ДБК-інвесту» з групи екс-голови «Київміськбуду» була найдорожчою. КП «Житлоінвестбуд – УБК» пропонувало квартири за 7,00 млн грн., Установа Міністерства оборони «28 управління начальника робіт» – за 7,76 млн грн. Ці заявки було відхилено через їх невідповідність вимогам прикордонників. В чому полягала невідповідність, не повідомляється.
Холдингова компанія «Київміськбуд» пропонувала квартири за 9,82 млн грн. Однак перемогу без пояснення причин отримала пропозиція, дорожча на півмільйона гривень. При цьому єдиним критерієм оцінки була ціна квартир.
З початку літа 2012 року низка державних установ уклали угоди на придбання квартир. Закупівля прикордонників четверта за розмірами в цьому рейтингу, в який включено закупівлі дорожчі від 1 млн грн.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас