Німецький депутат: вибори в Україні стали шедевром обману — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький депутат: вибори в Україні стали шедевром обману

3631
Маніпуляції з парламентськими виборами в Україні здійснені ще до їх проведення. Про це член німецького Бундестагу від ХДС та спостерігач від ОБСЄ Юрген Клімке заявив в коментарі Hamburger Abendblatt.
«Вибори в Україні були шедевром обману. На дільниці, де я був спостерігачем, не було очевидних фальсифікацій, голосування пройшло гладко і без обмежень. Не зважаючи на це, вибори ще до проведення були вміло підірвані та визначені», – зазначив він в коментарі.
Клімке також відзначив професійну кампанію Кличка та «гідні поваги результати» його партії.
Як повідомлялось, по завершенню виборів голова місії європейської мережі організацій зі спостереження за виборами ENEMO Пітер Новотни повідомив, що спостерігачі ENEMO на нинішніх парламентських виборах відзначили більше порушень в одномандатних округах. Серед найбільш серйозних порушень голова місії ENEMO назвав купівлю голосів, «каруселі», підвезення виборців на автобусах.
Спостерігачі від ОБСЄ в попередньому звіті вказали на зловживання адмінресурсом на виборах в Україні, відсутність збалансованого висвітлення кампанії в ЗМІ та вплив економічних груп на політичну обстановку.
Спостерігачі ПАРЄ відзначили «олігархізацію» виборчого процесу в Україні.
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас