Apple може зіткнутися з дефіцитом iPad Mini — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple може зіткнутися з дефіцитом iPad Mini

421
Продажі нового планшетного комп’ютера Apple – iPad Mini – ще не почалися, але сторінки попереднього замовлень на сайтах компанії по всьому світу свідчать про те, що існуючі запаси вже, мабуть, вичерпані, і Apple не впорається з попитом, повідомляє агентство Bloomberg.
Apple анонсувала iPad Mini 23 жовтня і почала приймати попередні замовлення через Інтернет з 26 жовтня. На той момент термін постачання планшетника був вказаний як 2 листопада (дата початку продажу), однак вже вранці 29 жовтня охочим придбати новий пристрій з Wi-Fi в США, Канаді, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Австралії і Сингапурі пропонували почекати два тижні після 2 листопада.
За оцінками журналістів NDTV, в Австралії особливим попитом користується модель на 16 Гб біло-сріблястого кольору – її доведеться чекати 2-3 тижні, а не 2 тижні, як решту. Мешканці та гості Гонконгу віддають перевагу моделям будь-якої ємності, але чорного кольору: замовити їх вже неможливо, тоді як білий iPad Mini буде відправлений покупцеві через 2 тижні.
Моделі з можливістю підключення до мереж 4G/LTE користуються меншим попитом, що аналітики вважають недивним, оскільки вони дорожчі. У США різниця в ціні між аналогічними моделями з функціями тільки Wi-FI і Wi-Fi +4G/LTE становить порядку $130. Найдешевша конфігурація iPad Mini коштує $329.
Новий планшетник Apple має діагональ екрану 7,9 дюйма (20,1 см), товщину 7,2 мм і важить всього 0,3 кг.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас