Близько 20% британців отримують зарплату нижчу від мінімально необхідної — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько 20% британців отримують зарплату нижчу від мінімально необхідної

410
Найглибша рецесія в післявоєнній історії Великобританії призвела до того, що п’ять мільйонів британців (близько 20 відсотків усіх зайнятих) отримують зарплату нижчу від мінімально необхідної за соціальними стандартами. Такі висновки містяться в дослідженні аудиторської компанії KPMG.
Умовна межа бідності в даному дослідженні вказана як 8,3 фунта стерлінгів на годину для Лондона і 7,3 фунта – для інших населених пунктів Об’єднаного Королівства. Обов’язкова мінімальна зарплата в країні становить 6,19 фунта для працівників старших 21 року.
Дані цифри не враховують оподаткування, зокрема, податок на дохід, який для незаможних британців зазвичай становить 20 відсотків, а також внески в пенсійну систему.
Найбільшою мірою від рецесії постраждали офіціанти та бармени пабів і ресторанів, співробітники служб доставки і продавці. Навіть незважаючи на те, що в третьому кварталі Великобританія повернулася до економічного зростання, велика частина будинків заявила в опитуванні, що їм стали платити менше, ніж у попередні місяці.
38 відсотків респондентів, які отримують менше від прожиткового мінімуму, сказали, що з грошима у них стало істотно гірше, ніж місяць тому. Серед тих, хто отримує більше від вищевказаних сум, таких набралося 27 відсотків.
Найбільший відсоток британців, що живуть на маленьку зарплату, виявився в Північній Ірландії та Уельсі (більше 23 відсотків). В абсолютних цифрах більшість британських бідняків проживає в Лондоні і на північному заході Англії – 570 тисяч людей.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас