"Укрпошта" увійшла до 10-ки найкращих за підсумками одного з найшанованіших філателістичних змагань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" увійшла до 10-ки найкращих за підсумками одного з найшанованіших філателістичних змагань

221
Український поштовий блок «Маяки України» 2010 року випуску ввійшов у десятку кращих за підсумками престижного міжнародного філателістичного конкурсу на найкращу марку «Гран-Прі Виставки WIPA».
Про це повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України.
Як випливає з повідомлення, у конкурсі взяли участь 72 країни. Національний поштовий оператор України вже 10-й раз змагається за звання переможця, і вже п’ятий раз входить у десятку кращих представників своєї галузі.
Довідка. Міжнародний конкурс «Гран-Прі Виставки WIPA» – одне із найбільш шанованих і престижних філателістичних змагань, що проводиться щорічно у Відні (Австрія).
Члени журі конкурсу – відомі австрійські художники, журналісти – філателісти, представники Австрійської поштової адміністрації та австрійської національної друкарні.
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить у сферу керування Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв’язку України. «Укрпошта» надає близько 50 видів послуг в 14 тис. відділень по всій Україні. Чистий прибуток ДППЗ «Укрпошта» за підсумками 2012 року, як очікується, складе 39 млн грн – на 50% більше, ніж в 2011 році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас