Кабмін затвердив порядок компенсації 3,9 млрд грн для "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив порядок компенсації 3,9 млрд грн для "Нафтогазу"

313
Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених у бюджеті для компенсації НАК “Нафтогаз України” різниці між цінами закупівлі імпортного природного газу і його реалізації суб’єктам господарювання для виробництва теплової енергії, яка споживається населенням. Про це повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів.
Згідно з постановою, головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем бюджетної програми є Міненерговугілля.
“Бюджетні кошти виділяються для компенсації Національній акціонерній компанії “Нафтогаз України” різниці між цінами закупівлі імпортованого природного газу та його реалізації суб’єктам господарювання для виробництва теплової енергії, яка споживається населенням, у межах суми, визначеної у додатку 3 в Законі України “Про Державний бюджет України на 2012 рік”, – йдеться в постанові.
Сума компенсації різниці між цінами закупівлі та реалізації 1 тис. куб. метрів природного газу обчислюється як різниця між середньозваженою ціною закупівлі імпортованого природного газу та ціною, зазначеною в договорі між Національною акціонерною компанією “Нафтогаз України” та суб’єктами господарювання.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас