В Японії Audi почав продажі першого гібридного автомобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії Audi почав продажі першого гібридного автомобіля

802
Провідний німецький автовиробник Audi Group, що входить в концерн Volkswagen AG, почав продажі першого гібридного автомобіля компанії на ринку Японії.
Ціна гібридної версії Audi A6 - однієї з найпопулярніших моделей Audi на японському ринку - стартує від 6,9 мільйона ієн (88,27 тис. доларів), йдеться в опублікованому в понеділок прес-релізі компанії.
Згідно з документом, витрата палива гібридної версії Audi A6 становить один літр на 13,8 кілометра, що робить його на 17% економічнішим від свого "бензинового побратима".
Компанія Audi має намір реалізувати до кінця поточного року близько 250 гібридних автомобілів Audi A6, а вже в наступному році збільшити кількість продажів до 700 автомобілів.
Audi AG - німецька автомобілебудівна компанія в складі концерну Volkswagen Group, що спеціалізується на випуску автомобілів під маркою Audi. Заснована в 1909 році.
Японський підрозділ компанії - Audi Japan KK - було відкрито в грудні 1997 року. Штаб-квартира підрозділу розташована в Токіо. Капітал компанії, згідно з останньою оцінкою, становить 673,31 мільйона ієн (8,6 мільйона доларів).
Раніше представники компанії Audi заявляли, що в 2020 році кожна модель марки буде доступна у версії e-tron, тобто з гібридною або повністю електричною силовою установкою.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас