ПР: депутати мають право отримувати зарплату за 1 день роботи в залі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: депутати мають право отримувати зарплату за 1 день роботи в залі

866
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи рішення нардепів зібратися у сесійній залі всього тричі до закінчення каденції, пояснив, що їх зарплата залежить не тільки від відвідуваності парламенту в пленарні дні, а й від участі у засіданнях комітетів.
Про це Єфремов повідомив, відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу у Верховній Раді. "Заробітна плата народного депутата нараховується за двома складовими: за списками роботи у сесійній залі і за оцінкою керівника у комітеті, в якому працює депутат", - сказав лідер фракції.
Якщо депутат не працюватиме ні в залі, ні в комітеті, то йому зарплата не нараховуватиметься, додав він.
Єфремов підкреслив, що на сьогодні склалася вимушена специфічна ситуація щодо розкладу роботи народних депутатів. Таке рішення було ухвалено, враховуючи, що раніше парламент у передвиборчий період не працював.
Говорячи про те, що у переддень виборів депутати вирушають в округи, Єфремов сказав, що бачить у цьому позитив, оскільки на зустрічах з виборцями "у нього запитають, що ж він такого зробив, щоб мати право надалі виставляти свою кандидатуру".
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас