Facebook оголосив війну "фейковим" лайкам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook оголосив війну "фейковим" лайкам

1075
Facebook Inc оголосив кампанію проти ботів і вірусів, що автоматично розставляють "лайки" під записами в найбільшій соціальній мережі, намагаючись підтвердити свою здатність бути платформою для серйозної корпоративної реклами.
Про це повідомляється на офіційній сторінці Facebook.
"Хоча ми завжди займалися захистом від цих загроз, оновлені системи спеціально спрямовані на ідентифікацію і видалення підозрілих "лайків", - йдеться в повідомленні Facebook Inc.
Завдяки зростаючому "чорному" ринку, компанії можуть миттєво збільшити свою популярність в Facebook, купивши тисячі "лайків", хоча це заборонено соціальною мережею. Багато спам-програм також змушують користувачів автоматично схвалювати різні постінги, роблячи інші дії - наприклад, клікаючи на посилання з відео.
Як наголошується, інвестори пережили неодноразові розчарування в перспективах найбільшої соціальної мережі, від якої спочатку очікувалися успішні зусилля в монетизації трафіку і реклами.
За підсумками сесії в п'ятницю папери компанії, що розміщувалися в травні по 38 доларів за штуку, пережили чергове падіння, подешевшавши на 5,4 відсотка до 18,01 долара.
У цілому з моменту IPO капіталізація Facebook скоротилася більш ніж на 50 млрд доларів. Під час розміщення в травні компанія залучила 18,4 млрд доларів.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас