Прокуратура пред'явила позовів на 1,6 млрд грн у бюджетній сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура пред'явила позовів на 1,6 млрд грн у бюджетній сфері

Казна та Політика
730
Органи прокуратури захищають інтереси держави у бюджетній сфері. Всього в поточному році прокурорами пред'явлено позовів у даній сфері на понад 1,6 млрд грн. Про це повідомили в прес-службі ГПУ.
Сума, на яку вони задоволені, склала більше 1 млрд грн. У провадженні судових інстанцій ще знаходяться справи за позовами прокурорів на загальну суму 1,6 млрд грн.
За позовом прокуратури Миколаївської області окружним адміністративним судом на користь податкового органу стягнуто з ТОВ "Супутник" податковий борг в сумі 5,6 млн грн.
Крім того, за позовом цієї ж прокуратури вироком суду стягнуто на користь державного бюджету з засудженого за умисне ухилення від сплати податків директора TOB "Аквілон-Південь" 14,7 млн грн збитку, заподіяного несплатою податку на додану вартість.
За позовом прокурора Костопільського району Рівненської області господарським судом стягнуто на користь держави в особі Міністерства соціальної політики України з профспілкового підприємства "Санаторій "Горинь" бюджетні кошти в розмірі 1,4 млн грн, використані не за цільовим призначенням.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас