Прокуратура: Луценка етапують у колонію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура: Луценка етапують у колонію

1273
В екс-голови МВС України Юрія Луценка тепер немає підстав для подальшого перебування у слідчому ізоляторі, і він незабаром буде переведений в колонію, заявив прокурор Віктор Клименко.
"На сьогоднішній день підстав перебування Луценка в СІЗО немає і він буде етапований до установи пенітенціарної служби", - сказав прокурор після оголошення вироку Луценку.
"Незважаючи на те, що захист постійно намагався політизувати розгляд даної кримінальної справи, допускав хамську поведінку, намагався з порушенням кримінально-процесуального закону вийти за межі судового розгляду, розгляд кримінальної справи відбувався у повній відповідності до чинного кримінально-процесуального законодавства", - запевнив Клименко.
У свою чергу Луценко після оголошення вироку заявив, що в країні немає можливостей для захисту людей. "Україна абсолютно позбавлена можливості захисту простих і непростих людей", - сказав екс-міністр в стінах Печерського суду.
Як повідомлялося, сьогодні Печерський районний суд Києва оголосив звинувачення екс-голові МВС України Юрієві Луценку, в якому засудив його до двох років обмеження волі за звинуваченням у недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів щодо водія колишнього заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентина Давиденка.
Нагадаємо, що раніше прокуратура просила суд призначити Юрію Луценкові покарання у вигляді 2,5 років обмеження волі з позбавленням права на 3 роки обіймати певні посади. Іншим обвинуваченим Володимиру Тарасенку та Олегу Павленову держзвинувачення просило призначити таке ж покарання, тільки умовно.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас