Прибуток Apple після виходу нового iPhone виросте на 12% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток Apple після виходу нового iPhone виросте на 12%

763
Випуск нової моделі iPhone 5, - який запланований на 12 вересня, може сприяти зростанню доходів Apple на 12% в поточному кварталі.
Раніше аналітики очікували, що нова модель смартфона вийде тільки в жовтні, і вкладали ефект від появи нового продукту в наступний квартал. Проте у низці ЗМІ та блогів з'явилася інформація про те, що Apple планує випуск iPhone 5 на початок вересня.
Зазначимо, що це змусило експертів переглянути свій погляд на поточний квартал, оскільки за два тижні компанія може реалізувати від 6 до 10 млн шт. нової моделі, що підвищить оборот компанії приблизно на 8% від поточного консенсусу за звітний період, а також сприяє зростанню прибутку на 12% від поточних прогнозних значень.
Раніше повідомлялося, що Apple має намір представити смартфон iPhone нового покоління 12 вересня і почати його продаж на американському ринку 21 вересня.
Як повідомляє сайт iMore з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією, Apple почне приймати попередні замовлення на новий iPhone в один день з анонсом апарату.
Останнім часом всі знакові продукти Apple одночасно зі США дебютували на ринках Японії, Австралії та низки європейських країн.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас