Польща дозволила подвійне громадянство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща дозволила подвійне громадянство

2137
Польща дозволила подвійне громадянство. Про це йдеться в нових правилах, якими полегшується отримання громадянства іноземцям, які проживають у Польщі, передає Polskie Radio.
"Нові правила - це один з елементів змін, які дають іноземцям можливість залишитися в Польщі на постійно, - заявила прес-секретар Управління з питань іноземців Єва Пєхота. - Кількість осіб, які перебувають у Польщі нелегально, оцінюється від 50 тисяч до півмільйона. Ми, як Управління з питань іноземців, швидше схиляємося до цієї нижньої межі".
Згідно з повідомленням, воєвода може визнати громадянином Польщі особу, яка перебуває в Польщі щонайменше три роки на підставі дозволу на постійне перебування, яка має регулярні доходи і житло і яка знає польську мову. Для отримання польського громадянства не треба буде відмовлятися від громадянства іншої країни.
Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Андрій Клюєв заявив, що подвійне громадянство створює загрозу для національної безпеки країни.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас