Google планує звільнити 4 тис. співробітників Motorola Mobility — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google планує звільнити 4 тис. співробітників Motorola Mobility

647
Найбільша в світі інтернет-компанія Google планує скоротити близько 4 тис. робочих місць придбаної компанії-виробника мобільної електроніки Motorola Mobility Holdings Inc., або близько 20% персоналу. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на власні джерела.
Третина скорочень пройде в США.
"Motorola прагне допомогти працівникам у цей важкий перехідний період і буде надавати щедрі вихідні допомоги, а також послуги з працевлаштування, щоб допомогти людям знайти нову роботу", - йдеться в заяві Motorola.
За інформацією Motorola, стратегія зі скорочення штату спрямована на те, щоб зосередитися на розробці нових технологій і повернути прибутковість від продуктів компанії.
Нагадаємо, Google завершила операцію з купівлі Motorola Mobility в кінці травня 2012 р.
Google - американська інтернет-компанія, якій належить однойменна пошукова система. Google також підтримує і розробляє низку інтернет-сервісів і продуктів. Система Googleуправляет більш ніж 1 млн серверів у центрах обробки даних по всьому світу і щодня обробляє понад 1 млрд пошукових запитів. Штаб-квартира корпорації розташована в м.Маунтін-В'ю (штат Каліфорнія, США). Чистий прибуток Google Inc. в I кварталі 2012 р. зріс на 60,6% в порівнянні з показником аналогічного періоду минулого року і склала 2,89 млрд дол У I кварталі 2011 р. чистий прибуток компанії склав 1,8 млрд дол.
Motorola Mobility - американська компанія, що займається мобільними технологіями, виробництвом мобільних телефонів і пристроями побутової, комп'ютерної техніки. Утворена в результаті поділу компанії Motorola на дві незалежні компанії - Motorola Solutions (надає технологічні рішення в галузі радіозв'язку для комерційних замовників і державних структур) і Motorola Mobility. Процес розділення завершився на початку 2011 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас