Вирок Луценку у другій справі винесуть через тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вирок Луценку у другій справі винесуть через тиждень

156
Вирок у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка суд винесе 17 серпня. Про це оголосила після закінчення засідання в п'ятницю суддя Анна Медушевська.
На закінчення Юрій Луценко заявив: "Я визнаю себе переможцем в цьому процесі, я знаю, що люди за мною, для мене це велика радість і відповідальність. Тримайтеся", - сказав він.
Підсудний Володимир Тарасенко зазначив у зверненні до судді, що вона виносить вирок від імені народу. "А народ це не тільки Лобань, Клименко і Зінченко, це ще й Павленов, Тарасенко та інші люди", - сказав він.
Олег Павленов зазначив, що винісши їм обвинувальний вирок, суддя Медушевська покаже всім співробітникам МВС, що їм не варто займатися оперативно-розшуковою діяльністю і виконувати свої законні обов'язки, що максимум, що вони можуть розслідувати - це крадіжки курей і колосків.
Як відомо, друга кримінальна справа проти Юрія Луценка стосується службової недбалості при продовженні оперативно-розшукових заходів щодо водія екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка в рамках розслідування справи про отруєння на той час кандидата в президенти Віктора Ющенка.
Прокуратура просить Печерський районний суд призначити Луценку та іншим підсудним у цій справі покарання у вигляді 2 років і 6 місяців обмеження волі.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас