МЗС рекомендує українцям відмовитися від поїздок до Єгипту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС рекомендує українцям відмовитися від поїздок до Єгипту

1883
Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від туристичних поїздок до Єгипту у зв'язку з погіршенням безпекової ситуації в країні і збільшенням випадків неконтрольованої агресії. Так, не рекомендується відвідувати Каїр, Александрію, Асуан, Луксор, Табу, а також у міста Порт-Саїд, Суец, Ель-Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю, повідомляє "УНН" з посиланням на прес-службу МЗС.
Зокрема, українцям, які відпочивають в курортному місті Хургада, щоб уникнути загрози безпеці, рекомендується не залишати територію готелю і утриматися від неорганізованих поїздок до міст і за його межі.
Громадянам України, які відпочивають у курортному місті Шарм ель-Шейх, рекомендовано утриматися від поїздок по Південному Синаю і в напрямку міста Таба.
Також усім українцям, які перебувають на території Єгипту, рекомендується утримуватися від відвідування місць великого скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Крім цього, не рекомендується вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань, або гендерної нерівності.
Як повідомлялося раніше, на кордоні Єгипту з Ізраїлем, Синайському півострові, єгиптяни вперше з 1973 року застосували військову авіацію. Новий президент Єгипту Моххамед Мурсі звинувачується в нездатності тримати ситуацію під контролем.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас