В липні українці купили столичної нерухомості на 6,1 млн. дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В липні українці купили столичної нерухомості на 6,1 млн. дол

Нерухомість
843
Лідируючими за популярністю адресами в сегменті елітного житла в липні були вул. Старонаводницька та пр-ту Героїв Сталінграда.
За інформацією аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane, в липні 2012 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість столиці (вартістю від $ 300 тис.) склав 6 млн. 130 тис. дол CША. За підсумками липня, частка елітного сегменту в загальній кількості угод склала 4,6%, а в сукупному обсязі капіталізації коштів, вкладених в нерухомість протягом місяця, елітні об'єкти зайняли частку 16,9%.
Найдорожчим об'єктом, реалізованим в липні, стали багатокімнатні апартаменти на вул. Старонаводницькій, 4в площею більше 300 кв. м, вартість 1 кв. м в яких склала $ 2610. Друге місце за вартістю, серед проданих у липні об'єктів, зайняла трикімнатна квартира з якісним авторським дизайном площею 150 кв. м по просп. Героїв Сталінграда, 8. Тут вартість 1 кв. м. склала $ 4 тис. На третьому місці - трикімнатна квартира по вул. Саксаганського (новий будинок) за ціною $ 4200 /кв. м. Висока вартість даного об'єкта зумовлена якісною обробкою з використанням природних матеріалів, оснащенням сучасними технологічними системами, красивим панорамним видом, також у вартість входить власне паркомісце.
Лідируючими за популярністю адресами в сегменті елітного житла в липні були вул. Старонаводницька та пр-т Героїв Сталінграда.
"У липні в елітному сегменті продавалися в основному квартири. Однією з тенденцій можна назвати часткове повернення інтересу до ранньої забудови: "сталінським" і "царським" будинкам в центрі столиці. Як і раніше популярна також сучасна забудова Печерська і "Оболонських Липок". Тимчасове затишшя на ринку комерційних об'єктів ми пов'язуємо з традиційним відпускним сезоном і вже у вересні очікуємо значного пожвавлення в цій категорії", - коментує ситуацію Галина Мельникова, Генеральний директор АН Park Lane.
З поодиноких угод, укладених в сегментах заміської і комерційної нерухомості в липні, можна виділити особняк в Чапаєвці (Київ) та офісне приміщення на вул. Старонаводницькій (перший поверх житлового будинку).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас