Китайцям дозволять отримувати третину зарплати акціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайцям дозволять отримувати третину зарплати акціями

189
Влада Китаю дозволить співробітникам місцевих компаній отримувати до 30 відсотків зарплати акціями своїх фірм-роботодавців за умови, що вони торгуються на біржах, повідомляє Bloomberg. Перед тим як вступити у розпорядження співробітників, папери повинні бути придбані компаніями на вторинному ринку.
Передача акцій персоналу є одним з кроків щодо збільшення довіри громадян до національного фондового ринку. Регуляторів підстьобнули незадовільні показники китайських бірж - найгірші в поточному році серед всіх країн - учасниць BRIC.
Раніше влада знизила комісію за операції на фондовому ринку. Крім того, були продовжені тестові режими для позабіржової торгівлі. У липні в КНР стартувала пілотна програма з торгівлі високоризиковими облігаціями за допомогою приватних розміщень.
Однією з умов отримання зарплати акціями є їх подальше тримання протягом трьох років. Крім того, персонал зможе отримати не більше 10 відсотків акцій, що торгуються.
Програми передачі акцій повинні управлятися третіми сторонами, наприклад, трастовими фондами, керуючих активами підрозділами страховиків, а також компаніями з торгівлі цінними паперами.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас