Акції Sharp впали до 40-річного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції Sharp впали до 40-річного мінімуму

Фондовий ринок
462
Акції японської корпорації Sharp в понеділок, 6 серпня, впали на торгах у Токіо на 5,73 відсотка до 181 японської ієни за штуку (2,35 долара). До цього в процесі торгів у п'ятницю цінні папери компанії подешевшали ще на 28 відсотків. В даний час акції компанії торгуються на мінімумі за останні 40 років.
Як передає Agence France-Presse, падіння акцій пов'язане з публікацією звіту Sharp за другий квартал 2012 року. Виявилося, що з квітня по червень корпорація зазнала збитку на 1,77 млрд доларів.
Раніше передбачалося, що за підсумками кварталу корпорація втратить тільки 1,27 мільярда доларів. Також був значно підвищений прогноз щодо збитків за підсумками поточного року. Sharp несе збитки, бо її доходи скорочуються на тлі жорсткої конкуренції з боку таких компаній, як Samsung і Sony.
На початку серпня Sharp також анонсувала масове скорочення співробітників. Компанія збирається звільнити в найближчі 8 місяців п'ять тисяч співробітників в рамках програми економії, що стане найбільшим скороченням персоналу в компанії з середини минулого століття.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас