Шлях до Криму та з нього заблоковано через ремонтні роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шлях до Криму та з нього заблоковано через ремонтні роботи

3991
Через ремонтні роботи на трасі Е-97 М-17 заблокована дорога до Криму. На відрізку між Цюрупинськом та смт Раденськ утворився багатокілометровий затор.
Як повідомляють "Крим.Коментарі", українські та іноземні громадяни, що їдуть до Криму і повертаються з відпочинку на автомобілях, у сорокаградусну спеку застряли на трасі.
Ось уже кілька годин дорога перекрита. Враховуючи те, що на зазначеному відрізку шосе працюють асфальтоукладальники, люди в салонах автомобілів буквально задихаються від їдких випарів.
На цьому відрізку також відсутні магазини і дорожній сервіс, а узбіччя піщані, тому з´їхати з траси і перечекати затор в тіні неможливо.
Регулюють рух у цьому місці самі ремонтники. Засобів радіозв´язку у них немає. Тому організація почергового руху вкрай повільна.
Довідка "Коментарів": траса М-17 - це українська автомобільна дорога міжнародного значення, яка починається в Херсоні і проходить через Цюрупинськ, Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Радянський, Феодосію, Керч, закінчуючись на пропускному пункті Крим-пором, що веде на місто Новоросійськ у Росії. Загальна протяжність дороги М-17 становить 423,6 км, а сама траса збігається з частиною європейського автомобільного коридору E-97 (Херсон - Новоросійськ - Поті).
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас