Apple планує інтегрувати Twitter з iTunes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує інтегрувати Twitter з iTunes

268
Компанія Apple веде переговори з сервісом мікроблогів Twitter з приводу інтеграції продуктів. Про це повідомляє The Wall Street Journal. Саме цим і пояснюються чутки, що сколихнули англомовний Інтернет, про те, що Apple хоче вкласти в Twitter гроші.
Тепер же видання повідомляє, що компанії дійсно знаходяться в переговорному процесі, але він стосується радше розвитку продуктів, ніж стратегічного інвестування. Хоча ідея з вкладенням коштів теж розглядалася. У той же час, Apple планує закрити свій соціальний проект для iTunes під назвою Ping.
Нагадаємо, Соціальна мережа Ping або iTunes Ping була запущена 1 вересня 2010 року. Тоді Стів Джобс охарактеризував її як ніби Facebook і Twitter об'єдналися з iTunes. "Це не Facebook. Це не Twitter. Це соціальна мережа про музику", - розмірковував тоді нині покійний творець компанії Apple. Через півтора роки після її представлення, Ping так і не виправдав покладених на неї надій. Незважаючи на те, що під час запуску соціальної мережі її аудиторія склала 1 млн. користувачів в 23 країнах світу, подальше її зростання застопорилося.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас