Президент УЄФА подякував Колесникову за Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент УЄФА подякував Колесникову за Євро-2012

229
Президент УЄФА та виконавчий комітет Союзу подякували віце-прем'єру України Борису Колесникову за бездоганну організацію Євро-2012 в Україні.
"Євро мав вражаючий успіх на всіх рівнях. Будучи віце-прем'єр-міністром, Ви зіграли вирішальну роль в тому, щоб матчі в Україні пройшли за високими стандартами. Я дуже вам вдячний за вашу цінну підтримку в процесі підготовки", - йдеться в листі-подяці від президента УЄФА Мішеля Платіні на ім'я віце-прем'єра, повідомляє сайт інформаційного центру "Україна-2012".
М.Платіні також попросив передати щиру подяку Національному агентству з підготовки до Євро, яке відіграло важливу роль для забезпечення успішного проведення турніру, а також організації системи заходів і необхідної інфраструктури для чемпіонату.
"Сподіваюся, що чемпіонат Євро-2012 в Україні залишиться важливою подією в пам'яті українців і буде надихати майбутні покоління розвивати спорт і пропагувати цінності, які приніс Євро. Хочу ще раз Вам подякувати за цю прекрасну організацію і запевнити Вас, пане віце-прем'єр-міністр, у своїй високій повазі", - йдеться в листі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас