Порошенко запропонував Росії застосувати "нульовий варіант" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко запропонував Росії застосувати "нульовий варіант"

1513
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко вважає за необхідне в найкоротші терміни розробити і почати реалізацію плану щодо лібералізації і подальшої повної ліквідації торговельних обмежень з Росією.
Як повідомили в прес-службі Мінекономрозвитку, про застосування "нульового варіанту" йшла мова під час зустрічі в Москві з міністром економічного розвитку РФ Андрієм Білоусовим і міністром промисловості і торгівлі РФ Денисом Мантуровим.
Сторони, повідомляють в Мінекономрозвитку, констатували, що розширення торгово-економічного співробітництва, реалізація низки проектів у енергетичній, металургійній, машинобудівній, науково-технічній та гуманітарній сферах сприятиме зростанню товарообігу та взаємовигідного співробітництва між державами.
Під час зустрічей були досягнуті домовленості про вживання найближчим часом заходів щодо лібералізації вагомих позицій експорту. Зокрема, на виконання досягнутих домовленостей, 2 серпня уряд Російської Федерації вже розглянув питання про надання Україні квоти на постачання труб на російський ринок в другому півріччі 2012 року.
Порошенко переконаний, що схвалення зазначеного рішення дозволить відновити роботу трубної галузі України, зберегти робочі місця і створити умови для відродження ринків збуту для вітчизняних металургів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас