Французька компанія футболок вкрала логотип Anonymous — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французька компанія футболок вкрала логотип Anonymous

727
Французька компанія Early Flicker, що займається продажем футболок через інтернет, отримала права на використання логотипу та слогану міжнародної анонімної організації хакерів Anonymous. Як повідомляє International Business Times, відповідний товарний знак зареєстрував місцевий патентний орган.
Цей факт викликав обурення в Anonymous. Хакери зняли відеоролик, в якому повідомлялося, що організація запускає кампанію Operation AnonTrademark ("Операція АнонТорговийЗнак"). Хакери пообіцяли, що паралізують всю бізнес-діяльність компанії в інтернеті і 99 відсотків з учасників організації не перестануть шкодити їй до тих пір, поки Early Flicker не анулює реєстрацію і не попросить публічно вибачення.
Після цього хакери з Anonymous розташували особисті дані власника Early Flicker Аполлінера Офре (Apollinaire Auffret) на сервісі Pastebin.
Логотип Anonymous являє собою чорно-біле зображення чоловіка в костюмі і краватці, у якого замість голови знак питання, силует розташований на тлі земної кулі. Під зображенням розміщено слоган компанії, який українською звучить як "Ми анонімуси. Ми не прощаємо. Ми не забуваємо. Чекайте нас". Анонімні представники організації, як правило, виступають в масках Гая Фокса, як у фільмі "V означає Вендетта".
Компанія Early Flicker зараз продає футболки з символікою руху Anonymous.
Серед останніх помітних дій анонімної хакерської організації - злам рекрутингового сайту Уолл-Стріт, публікація даних користувачів сайтів нафтових компаній і злам низки сайтів з дитячою порнографією.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас