Нафта дешевшає на корекції після різкого зростання котирувань напередодні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на корекції після різкого зростання котирувань напередодні

Енергетика
445
Світові ціни на нафту коректуються вниз під час торгів п'ятниці на тлі різкого зростання котирувань напередодні, а також статистиці зі США. Про це свідчать дані торгів.
Вартість серпневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:55 мск знизилася на 0,42 долара, або на 0,45%, - до 92, 24 долара за барель. У четвер ціна марки виросла на 3,1%. Вартість вересневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent зменшилася на 0,44 долара, або на 0,41%, - до 107,36 долара за барель.
За даними аналітичної компанії Conference Board, індекс випереджальних економічних показників у США в червні знизився на 0,3% після зростання на 0,4% в травні. Аналітики прогнозували зниження показника на 0,1%.
Обсяг операцій з продажу житла на вторинному ринку США в червні скоротився на 5,4% порівняно з травнем - до 4,37 млн. Аналітики очікували, що кількість угод зросла в звітному місяці на 1,5%, в порівнянні з травнем - до 4,62 млн угод.
"Статистика стала негативним фактором для ринків. Сім сесій поспіль котирування зростали, але в поточній обстановці довіра падає", - вважає голова Barratts Bulletin Джонатан Барратт (Jonathan Barratt), думку якого наводить агентство Bloomberg.
Як вважає половина опитаних агентством аналітиків, наступного тижня буде спостерігатися зниження попиту на "чорне золото". Трохи більше третини респондентів прогнозують зростання, в той час як інші експерти не передбачають істотної динаміки цін в той чи інший бік.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас